Stoelmassage

Stoelmassage op het werk

Een stoelmassage op het werk is ideaal om je prestaties te verbeteren en stress te verminderen. Een stoelmassage is een korte massage waar ik over de kleding druk uitoefen op speciale drukpunten zodat je energie weer vrij gaat stromen.

  • Heel geschikt voor een korte massage op kantoor.
  • Helpt tegen computerklachten als RSI, schouder – nek- en rugklachten.
  • Perfect tegen stress.
  • Verbetert de concentratie.

Een stoelmassage is Laagdrempelig

Een stoelmassage is een laagdrempelige massage omdat je je kleding kunt aanhouden. Een stoelmassage op het werk wordt steeds populairder. Er komt geen olie aan te pas en daardoor kan je prima onder kantoortijden een extra boost ontvangen. Het is een korte maar effectieve massage. Een stoelmassage bij bedrijven is aftrekbaar van de belasting. Vraag het je boekhouder.
Een stoelmassage geeft extra Boost

Door een slechte (werk) houding ontstaan er allerlei blokkades in de energiebanen en daardoor krijg je klachten zoals pijnlijke spieren, vermoeidheid en concentratieverlies. Je neemt tijdens de stoelmassage op het werk plaats in de speciale ergonomische stoel . Na een massage van 20 minuten voel jij je lichamelijk en geestelijk fit.

 Gisteravond mijn allereerste stoelmassage gehad, van Yvonne van RELAXmassagebest. Tijdens de behandeling voelde ik de spanning al voor een deel mijn lijf verlaten. Confronterend hoeveel spanning je in je spieren op kunt bouwen, zonder het je altijd te realiseren… En vannacht heb ik geslapen als een blok.
Niet 1 keer tussentijds wakker geweest en uiteindelijk dus maar goed dat ik de wekker had gezet :-).
 Dit was zeker niet de laatste keer Yvonne, dank je wel voor dit heerlijke cadeau!

Tarief: € 20,00 contant                   Exclusief btw en reiskosten (voor zakelijke klanten)

Op locatie

Een stoelmassage op het werk kan ik prima geven op elke locatie.  Het enige dat ik nodig heb is een rustige ruimte waar ik de stoel kan neerzetten en kan masseren. Vanaf 4 personen kom ik naar de werkvloer of en vanaf 2 personen naar je huis. Wanneer je goed in je vel zit presteer je niet alleen beter maar ook de werksfeer wordt positiever.

Vraag naar de mogelijkheden of reserveer direct