Een afspraak maken

Duo massage Duo massage
€ 110

Een massage is een prettige ervaring die fijn is om te delen. Tijdens een duo massage ondergaan twee personen dezelfde massage met twee masseurs in dezelfde kamer. LET OP! Deze massage minimaal twee weken vooruit reserveren.

Indiase hoofdmassage Indiase hoofdmassage
€ 25

Een Indiase HoofdMassage is een ideale massage tegen hoofdpijn. Je zit op een stoel met kleding aan. Door middel van accupressuur worden de meridianen geactiveerd en verdwijnt je hoofdpijn.


Deze klassieke Westerse lichaamsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Ik geef je een stevige massage met heerlijk geurende olie om je spieren los te maken. Resultaat = Totale Ontspanning

  • Introductie massage€ 33
  • Kort€ 25
  • Lang€ 50
Kies eerst een variant om te reserveren.

Massage van 60 minuten = 1 weekendje strand

Massage van 45 minuten = 1 dagje strand

Massage 90 minuten = 3 weken strandvakantie 

Oorkaars branden Oorkaarsbranden
€ 30

Oorkaars Branden is een behandeling die uitermate geschikt is als je bij het vliegen of na een verkoudheid last hebt van je oren. De oren blijven open ook tijdens het vliegen. Probeer het eens uit.

Stoelmassage Stoelmassage
€ 20

Een stoelmassage op het werk is ideaal om je prestaties te verbeteren en stress te verminderen. Een stoelmassage is een korte massage waar ik over de kleding druk uitoefen op speciale drukpunten zodat je energie weer vrij gaat stromen.

Voetmassage Voetmassage
€ 33

Een voetmassage zorgt ervoor dat alle blokkades in de energiebanen worden opgeheven. Geef jezelf een voetmassage cadeau voor totale ontspanning. Je kunt ook een extra voetmassage van 15 minuten boeken bij je massage.

Zwangerschapsmassage Zwangerschapsmassage
€ 33

Een massage tegen allerlei zwangerschapskwaaltjes. Je lichaam moet hard werken voor je kindje. Geen wonder dat je moe bent en pijn krijgt. Deze massage helpt je lichaam om te zorgen voor jouw kindje.