Over ons

Ik ben mijn massagepraktijk gestart in 2008. Mijn man en ik zochten een hobby en volgden op aanraden van een collega een massagecursus. In die 13-weekse cursus werd ik geraakt door de effecten van massages. Niet alleen het ontvangen van een massage is heerlijk. Voor mij is het geven van een massage net zo ontspannend. Dat was voor mij de reden om mezelf verder te ontwikkelen als masseur.

Bijscholen voor de massagepraktijk

Massages zijn net zo divers als de mensen die de massages ontvangen. Fascinerend vind ik dat. Ik volg regelmatig bijscholingen over massagetechnieken omdat ik het beste uit mezelf wil halen en het grootste effect voor jou wil creƫren. Ik beheers verschillende massagetechnieken (met uitzondering van erotische massagetechnieken). Daardoor kan ik kiezen welke methode het beste bij jou past. De muziek, de voorverwarmde massagetafel en de extra verwarmde kamer zorgen ervoor dat je snel ontspannen bent.

Even uit je hoofd

In mijn massagepraktijk bied ik professionele massages aan. Door een goede massage ben je bewust van je lijf en maak je je hoofd helemaal leeg. Een massage is een goede verzorging voor je lichaam. Door een massage verdwijnen niet alleen fysieke klachten maar ook mentale klachten. Ik wil dat jij mijn praktijk verlaat met het gevoel een minivakantie te hebben gehad.

foto Yvonne