Algemene Voorwaarden

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel van Eindhoven.

Afspraken:

 • RELAXmassagesbest werkt uitsluitend op afspraak en is bereikbaar van Maandag t/m Donderdag van 9.00 tot 22.00 uur en Vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. In het weekend is de praktijk gesloten, en wordt er niet gereageerd op uw bericht.
 • Maakt u een afspraak via de website, WhatsApp, E-mail, Messenger of per telefoon, ontvangt u per email een bevestiging op uw aanvraag. Deze afspraak is daarna bindend en gaat u automatisch akkoord met de Algehele Voorwaarde zoals hier beschreven.
 • Bij een afspraak op UW verzoek, binnen 24 uur, wordt er €5,00 extra in rekening gebracht.
 • Mocht u de gemaakte afspraak niet na kunnen komen, meld dit zo spoedig mogelijk. U ontvangt hiervan altijd schriftelijke een bevestiging van. Afmelden tot uiterlijk 2 werkdagen van te voren is kosteloos. Meld u later af of komt uw afspraak niet na, dan wordt er 50% van de geplande behandeling is rekening gebracht. Bij een massagekaart wordt er een halve behandeling af geschreven. Deze voorwaarde komen te vervallen bij plotselinge ziekte van u of sterfgeval in uw naaste omgeving.
 • Bent u de vorige afspraak niet nagekomen en wilt u daarna weer een nieuwe afspraak maken, dan dient u deze behandeling vooraf te betalen, u ontvangt daarvoor een factuur. Deze moet minimaal 3 werkdagen van te voren op de rekening staan. Anders komt de afspraak te vervallen.
 • Bij Zwangerschapsmassage is afmelden op korte termijn géén probleem als u zich, niet goed voelt / bij twijfelt / bij beginnende contractie. Meld u dan telefonisch af. Hier worden dan GEEN extra kosten voor gerekend.
 • Bij het inwisselen van een waardebon / massage bon verkregen uit een prijs. Dan dient de afspraak ten alle tijden binnen de uiterlijke inleverdatum te vallen. Na deze datum komt de bon te vervallen.
 • Heeft u een massage bon cadeau gekregen, dan blijft deze ALTIJD geldig, mits RELAXmassagesbest nog werkzaam is, deze bon is niet in te wisselen tegen contanten. Het is mogelijk om uw korte behandeling tegen bij betaling uit te breiden tot een langere behandeling, mits vooraf kenbaar gemaakt. Zowel de waardebon als massage bon zijn niét persoonsgebonden.
 • Een behandeling via een aanbieding is wél persoonsgebonden en niet meer bij te boeken voor het gereduceerde tarief na de sluitingsdatum.
 • Een behandeling via een aanbieding is wél persoonsgebonden en niet meer bij te boeken voor het gereduceerde tarief na de sluitingsdatum.
 • Het is niet toegestaan om meerdere waardebonnen in te wisselen bij 1 massage of tegen contanten.
 • Kom niet te vroeg maar zeker ook niet te laat, de afgesproken tijd is uw tijd van aankomst. Het is mogelijk dat er een massage voor of na u is waardoor ik u niet binnen kan laten. Wij zijn gevestigd in een woonhuis en beschikken niet over een wachtruimte, ook is het niet mogelijk voor derde in het woonhuis of in de praktijkruimte te wachten.
 • Voor de algemene voorwaarde voor de massage workshop of cursus, zie verder daar is een apart hoofdstuk voor.

Betaling:

Na de ontvangen behandeling dient u direct de behandeling contant te voldoen. Bij aanschaf van een Massagekaart / boeken van een Workshop of Cursus ontvangt u een factuur waarna u het geld kunt overmaken. Deze moet voldaan zijn binnen de gestelde betaaldatum.
Alle tarieven zijn inclusief 21% btw.

Hygiëne & privacy:

 • Hygiëne en privacy staan bij onze praktijk hoog aangeschreven, wij verwachten dat dan ook van u. Neem vooraf een douche en trek schoon ondergoed en sokken aan. De praktijk bevind zich in een woonhuis waar nooit gerookt zal worden, zo zijn onze masseurs ook altijd niet rokers.
 • Bij uw éérste behandeling volgt een kort intake/anamnese gesprek, betreffen de uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid, dit om er zeker van te zijn dat u gemasseerd mag worden. Wij gaan er dan ook vanuit dat u geen gegevens achterhoud. Uiteraard is de behandeling op eigen risico. Bent u net zwanger of wilt u zwanger worden? Meld dit ook aan de masseur, een massage heeft een negatief effect hebben op uw zwangerschap.
 • Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of een specialist, raden wij u aan om uw voornemen van de massage met hem te bespreken. Bij twijfel of de massage voor u wel geschikt is, kan de uitvoerende masseur de behandeling afzeggen of staken.
 • Al uw persoonlijke en medische gegevens worden nooit verstrekt aan derden of openbaar gemaakt via sociale media.

Workshop en of Cursus:

 • Na aanmelding voor een massage workshop / cursus ontvangt u een factuur, na betaling is uw deelname pas definitief. Mocht u onverhoopt de geplande workshop of cursus niet na kunnen komen dan dient u dit telefonisch met de docent te bespreken. U ontvangt daarna schriftelijk wat er samen is afgesproken.
 • Als u tijdens de massage cursus 1 of meerdere lesdagen niet kunt komen, omdat u ziek bent of om een andere voor u geldige reden, komt deze les voor u te vervallen. Het is niet mogelijk om dit in de volgende les in te halen.
 • Wilt u na het volgen van een workshop of cursus een eigen massagepraktijk starten, al dan niet ingeschreven bij de kamer van koophandel, is het niet toegestaan om 1 of meerdere gedeelten van de bedrijfsnaam van RELAXmassagesbest / Logo / Slogan te gebruiken, in welke vorm dan ook.

Aansprakelijkheid:

 • RELAXmassagesbest is geen massagetherapeut, fysiotherapeut nog gediplomeerd arts en kan u daarom geen advies geven over uw gezondheid. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw persoonlijke bezittingen. Laat kostbare sieraden dan ook thuis.
 • Mobiele telefoons dienen op stil te staan tijdens de behandeling.
 • Bij extreme pijn, koorts, brandwonden, *zwangerschap, *borstvoeding, hartklachten, kanker in behandelstadium of heeft u operatieve ingreep gehad (korter dan 12 weken geleden) dan, is een massage niet toegestaan! *Bij zwangerschap of borstvoeding mag u alléén de zwangerschapsmassage ondergaan.
 • Uiteraard is elke vorm van massage na gebruik van alcohol en drugs uitgesloten!!