Introductie massage

Een introductie massage is een stevige westerse ontspanningsmassage met geurende oliën op de blote huid. Reserveer een introductie massage:

  • als onderhoud voor lichaam en geest.
  • tegen klachten door te lang in dezelfde houding te zitten.
  • bij extra belasting van je lichaam door b.v. verhuizing of zwaar lichamelijk werk.
  • bij stress of burn-out klachten.
  • als je dagelijks (te) veel ballen in de lucht moet houden.
  • bij hoofd-nek- en rugklachten.
  • Bij schouderklachten.

 

Wat kun je verwachten bij een Introductie massage?

RELAXmassagesbest is gevestigd in mijn woonhuis. De massagekamer is extra verwarmd en er ligt een elektrische deken op de massagetafel.
Er klinkt een ontspannen muziekje. Kom je voor de eerste keer dan zal ik altijd een korte intake doen om te weten waar jij het beste mee geholpen bent.
Deze persoonlijke informatie deel ik met niemand en is vooral bedoeld om te kijken hoe ik jou het beste kan helpen.

Daarna vraag ik je om je kleding uit te trekken, je onderbroek blijft altijd aan. Je gaat op de voorverwarmde massagetafel liggen en ik bedek delen van je lichaam met handdoeken. Mijn handen warm ik op met de heerlijke geurende olie en ik breng door verschillende massagetechnieken jouw lichaam en geest naar totale ontspanning.

Laat alles even los en geniet!

Massageolie

Ik masseer met MEDIMAS-olie, dat is een TOCO-THOLIN-product.  Deze massageolie zorgt ervoor dat je spieren ontspannen. Deze olie is gemaakt van heilzame planten en kruiden en bevordert de doorbloeding. De vitamine E zorgt ervoor dat de huid flexibel blijft. De massageolie is proefdiervrij geproduceerd.

Voor een gezichtsbehandelingen gebruik ik Sabaí olie. Deze olie komt uit Thailand. De olie is zacht en niet vettig en daardoor uitermate geschikt voor het gezicht. Ik ben leverancier van deze olie. (tarief van een flesje van 60 ml is € 7,00)

Bijzonder fijne massage gehad van Yvonne afgelopen vrijdag. Het fysiek ontspannen effect drong later door in meer zachte gedachten en aanwezigheid. Heb meer kunnen genieten van mijn weekend! Top! Ga zo door

Introductiemassage duur 60 minuten
De introductiemassage is uitermate geschikt als je nog geen ervaring hebt met massage. Ik masseer je rug, nek, schouders, armen, handen en voeten. Als extra masseer ik je gezicht óf je benen. Er is voldoende vrijheid om te vertellen als je iets fijn vindt. Geef ook altijd aan als de massage (te) pijn doet. Ik leg je uit wat ik doe en pas mijn technieken aan op jouw beleving.

Tarief: € 38,00 contant