Referenties RELAXmassagesbest

Ik kan wel vertellen hoe fijn en goed een massage voor je is. Maar ik denk dat je het liever wil horen van mijn klanten.

Daarom laat ik graag mijn klanten aan het woord.

    Heerlijke massage gehad. Dan blijkt maar weer hoe hard we dat nodig hebben, genieten van een heerlijk ontspannende massage

Monique te Boekhorst

Gisteren een uitgebreide rug schouder nek arm en handmassage gehad van Yvonne
Ik was wat gespannen toen ik binnenkwam na een drukke werkdag maar ik voelde me gelijk op mn gemak Even een korte intake. Daarna 3 kwartier massage Geweldig! Ik ging helemaal relaxed weer weg. Yvonne bedankt!??????

Marianne van der Linden

Gisteravond mijn allereerste stoelmassage gehad, van Yvonne van Relaxmassage Best. Tijdens de behandeling voelde ik de spanning al voor een deel mijn lijf verlaten. Confronterend hoeveel spanning je in je spieren op kunt bouwen, zonder het je altijd te realiseren… En vannacht heb ik geslapen als een blok. Niet 1 keer tussentijds wakker geweest en uiteindelijk dus maar goed dat ik de wekker had gezet ??. Dit was zeker niet de laatste keer Yvonne, dank je wel voor dit heerlijke kado!

Astrid Pourchez-Schuil

    Heerlijk ontspannend zijn de massages van Yvonne ! Iedereen aan te bevelen. Je wordt √©cht door haar verwend !

Corine Van de Sande

Gisteren een uitgebreide rug-, schouder-, nek-, arm- en handmassage gehad van Yvonne. Ik was wat gespannen toen ik binnenkwam na een drukke werkdag maar ik voelde me direct op mijn gemak Even een korte intake, daarna 3 kwartier massage. Geweldig! Ik ging helemaal relaxed weer weg. Yvonne bedankt
Bijzonder fijne massage gehad van Yvonne afgelopen vrijdag. Het fysiek ontspannen effect drong later door in meer zachte gedachten en aanwezigheid. Heb meer kunnen genieten van mijn weekend!
Top! Ga zo door!

Cees

Zojuist voor de eerste keer Reiki geprobeerd en het was een rustgevende en verfrissende ervaring, voelde me direct meer ontspannen en energiek!
Daaropvolgend heeft yvonne mn nek/rug goed gemasseerd waarbij mn rugspieren goed werden losgemasseerd en daarboven deed ze ook nog mn armen & handen, wat ook erg lekker was. Al bij al een topper!

Niek

    Ik heb bij Yvonne een rug en nek massage gehad, en inmiddels ook een oor massage met oorkaarsbranden.
    Ik ben zeer tevreden over haar werkwijze, en resultaat, ze is zeer klantvriendelijk en doet er alles aan om je zo snel mogelijk te kunnen helpen.
    Kortom een echte aanrader
    groet Bart

Bart

    Ik ben ook bij Yvonne geweest voor de rug en nek massage. Erg ontspannend en je voelt je een ander mens.
    Kom ook zeker terug..
    Gr. Edwin 

vd Vorstenbosch Edwin

    Hallo Yvonne,
    bedankt voor de leerzame workshop. veel geleerd!
    groet Judith 

Judith