Voetmassage

Geef jezelf een voetmassage cadeau. Je voeten hebben heel wat te verduren op een dag. Alle meridianen (energiebanen) bevinden zich in de voeten. Een massage aan je voeten zorgt ervoor dat alle blokkades in de energiebanen worden opgeheven.

Tarief: € 38,00 contantHeb je een druk en hectisch leven?

Je loopt de hele dag. Van je werk naar school om de kinderen op te halen, nog even boodschappen halen en trap op en trap af om je huis op te ruimen en de was te doen en in de avonduren sport je om fit te blijven. Een voetmassage is een weelde voor je voeten en geeft je direct nieuwe energie. Gun jezelf even die rust en profiteer van de voordelen. Je hebt na de massage het gevoel dat je op wolkjes loopt. Met nieuwe energie kun je de dag weer voortzetten.

“De beste tijd om te ontspannen is wanneer je er geen tijd voor hebt”

Onder behandeling van een cardioloog?

Als je onder behandeling bent van een cardioloog dan raad ik elke vorm van massage af, met uitzondering van de voetmassage. Een voetmassage is geen therapeutische behandeling maar wel een weldaad voor je voeten. De voeten hebben zoveel drukpunten om de rest van je lichaam zonder inspanning tot ontspanning te brengen.

Tarief: € 38,00 contant

Combineren

Je kunt een 15 minuten massage voor je voeten ook extra bijboeken en combineren met een rug- nek- schoudermassage. Alleen een gehele voetmassage duurt 45-60 minuten. Wil je meer weten neem dan contact met mij op of reserveer direct.